Like most websites we use cookies. If you're happy with that, just carry on as normal - otherwise to find out more click here.
 
 
 
Пролетта доаѓа е интернационален проект
да се поттикнат интересите на децата за природата и зачувувањето на преселните птици и активно да учествуваат во настаните кои ги организираат партнерите на Пролетта доаѓа...

old news

Вести
Едукативниот пакет ...
2018-09-17
Едукативниот пакет „Птиците и природата“ достапен на македонски јазик за сите наставници и воспитувачи
Македонско еколошко друштво во рамки на проектот „Природата овозможува подобар живот“ што го ...
Трет дел од Facebook ...
2017-06-03
Трет дел од Facebook квизот
Правила за Пролетта доаѓа натпреварот, дел 3 “Кога наидов на мало пиле”   1.    Пролетта ...
Квиз за птици
2017-04-25
Квиз за птици
Правила на Spring Alive Instant натпреварот, дел 2 “Квиз за птици” 1.    Пролетта доаѓа “Квиз за ...
Пролетен блог
Дали ги сакаш птиците?
Приклучи ни се, опиши што забележа!
ATTENTION!

Spring Alive is supported by

HC Group