Like most websites we use cookies. If you're happy with that, just carry on as normal - otherwise to find out more click here.
 
 
 
Насловна   ›   Вести   ›   Танцот на ластовичките
Print
Send to friend

Танцот на ластовичките

2013.05.07
Танцот на ластовичките
 
 
Птиците се прекрасни. Тие не фасцинираат со леснотијата на нивниот лет. Сепак, некои птици се особено добри и грациозни летачи, како на пример ластовичките. Сега може и ти да уживаш во нивните акробации преку видео снимено од нашиот партнер во Хрватска – БИОМ. Снимката е Природниот резерват Езеро Врана. Кликни тука за да го видиш танцот.
Читај уште :